top of page
Heimike PAKURIUUTE 50ml

Heimike PAKURIUUTE 50ml

Tuotenumero: drops

Monivaiheisella uuttotekniikalla valmistettu vahva HEIMIKE -pakuriuute on lisäaineita sisältämätön ja alkoholiton uute, jossa pakuri tarjotaan elimistolle helposti käytettävässä muodossa. Ainesosat: pakuriuute 100%. Alkoholiton. Käyttö sisäisesti, mutta myös ulkoisesti iholle siveltynä iho-ongelmiin (esimerkiksi akne tai herpes). Annostelu: teelusikallinen (3-5 ml) päivittäin sekoitettuna lasilliseen vettä ja nautittuna aamuisin tyhjään vatsaan.

HEIMIKE PAKURIUUTE, 50 ml 
RAVINTOLISÄ, VAHVA PAKURIUUTE 

Vahva, 100% pakuriuute on erittäin vahva antioksidantti suoraan puhtaasta Suomen luonnosta ja se on yleisesti tunnettu vaikutuksista viruksia, bakteereja ja tulehduksia vastaan. Alkoholiton. Käyttö sisäisesti, mutta myös ulkoisesti iholle siveltynä. HEIMIKE -pakuriuute on modernilla uutetekniikalla paranneltu versio pohjoiseurooppalaisesta rohdoksesta, joka on ollut perinteinen osa kansanparannustaitoa. 

Annostelu: teelusikallinen (3-5 ml) päivittäin sekoitettuna lasilliseen vettä ja nautittuna aamuisin tyhjään vatsaan VAIKUTTAVAT AINEET JA RAVINTOSISÄLTÖ: yksi annos (5 ml, noin 5 mg) sisältää 4500 mg puhdasta, vahvaa pakuriuutetta ja 500 mg vettä. 100 g tuotetta sisältää energiaa 159,5 kcal, proteiineja 2,5g, hiilihydraatteja 75g, rasvoja 2,4g. Pakuri sisältää monien aineosiensa joukossa 15 erilaista aminohappoa, 15 flavonoidia, 58 eetteristä öljyä ja kalsiumia, hiiltä, ​​magnesiumia, typpeä, vetyä, kaliumia, bohriumia, bariumia, vitamiineja B1, B2, B3, B5, B6 ja D2 sekä lukuisia muita aineita. Tuote ei sisällä alkoholia, sokeria. HUOMIO: Tuotetta ei saa käyttää yhdessä antibioottien eikä verenohennuslääkkeiden kanssa. Ei raskaana oleville naisille. Tuotetta ei suositella koivu- eikä sieniallergikoille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

VALMISTUSMAA: Suomi.

 

Puhdas suomalainen tuote Suomen Lapista. 

 

Heimike Oy, Finland

 

EAN: 6405935000165

 • Palautukset

  Tuotteilla on  kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä.

  Mikäli haluat peruuttaa tilauksen tai palauttaa lähetyksen, teethän siitä ilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen heimike@outlook.com

  Keräilyvirheitä lukuun ottamatta Tilaaja vastaa tuotteiden palautuskustannuksista.  Samoin rahapalautuksissa toimituksen lähetyskulujen osuutta ei palauteta. Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi palauttaa/vaihtaa myymälöissä.
  Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen ja se on jo ehditty toimittaa, peruuttamistapauksissa Tilaaja on velvollinen korvaamaan toimituksen lähetyskulut. HUOM! Noutamatta jätetty lähetys ei ole peruutusilmoitus.

  Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme 20 euron maksun.

54,90 € Normaali hinta
29,90 €Alehinta

Pakuri - luonnon oma ihmelääke myös viruksia vastaan

Tuotteidemme pääraaka-aine on pakuri, jonka posi­tii­vi­set ter­veys­vai­ku­tuk­set on tun­nettu kan­san­pe­rin­teessä jo pit­kään. Pakuri on äärimmäisen vahva anti­oksidantti ja sisältää yli 215 erilaista vai­kut­ta­vaa ainetta.

 

Pakurin (Inonotus obliquus) mahdollisuuksia lääkin­nälliseen käyttöön on tutkittu laajalti ja uusia kansainvälisiä tutkimuksia julkaistaan jatkuvasti. Vaikka me emme tuotteen myyjänä voi esittää absoluuttisena totuutena kaikkia tutkimustuloksia, suosittelemme tutustumaan tutkimustuloksiin, joita löytyy Google -haulla esimerkiksi suomeksi hakusanoilla pakuri virus tai pakuri tulehdukset ja englanniksi hakusanoilla chaga antivirus tai chaga inflammatory.

Pakuri on voimakas adaptogeeni eli aines, pe­rin­teisesti yrtti, mikä ta­sa­pai­not­taa elimistön toi­min­taa ilman hait­ta­vai­ku­tuk­sia. Se auttaa elimis­töä so­peu­tu­maan vaihteleviin olo­suh­tei­siin ja pitkittyneisiin stressitiloihin. Pakurin suurem­pienkaan käyttömäärien ei ole havait­tu ai­heut­tavan epätasapainottavia vaikutuksia. Pakurilla voidaan myös vahvistaa elimistön immuunipuolustusta: se lievittää tulehduksia ja parantaa vastustuskykyä. Pakurilla on hoidettu niin Kiinassa kuin Venäjällä autoimmuunisairauksia, syöpää, vatsavaivoja sekä iho-ongelmiakain.

Pakurin sisältämät aineet kuten betuliini, germanium, melaniini ja polysakkaridit ovat samoja, joita myös moderni lääketiede käyttää.

Pakuri on äärimmäisen vahva antioksidantti.

Pakurin ORAC-luku (52,452) on korkeampi kuin millään tut­ki­tulla suomalaisella marjalla (vrt. mustikan ORAC-luku n. 2,400), yrtillä tai mausteella.

 

ORAC-luvulla (Oxygen Radical Absorbance Capacity) kuvataan antioksidanttien tehoa. Antioksidantit suojelevat kehoa vapailta radikaaleilta, jotka tuhoavat ihokudosta ja soluja.

Emme etsi kaikkia tutkimustuloksia ja varmis­ta niiden oikeellisuutta, vaan esitämme vain muutaman viitteen tehtyihin tutkimuksiin alla. 

Pakuri

Pakuriuutekapseli

HEIMIKE -pakuriuutekapselit ovat paranneltu versio pohjoiseurooppalaisesta rohdoksesta, joka on ollut perinteinen osa kansanparannustaitoa. Patentoitu koostumus pitää sisällään pakuria, C-vitamiinia ja mustikkaa toistensa vaikutusta täydentäsvällä tavalla. Erityinen kapselirakenne vapauttaa tehoaineet vasta vatsalaukun jälkeen, jolloin saavutetaan optimaalinen imeytyminen ja toivottu teho. Kapselin sisältämä pakuri on ensin uutettu ja sitten kuivattu, joten jauhe ei sisällä elimistön kannalta turhia kuiva-aineita vaan pakuri on elimistölle helposti ja tehokkaasti hyödynnettävissä.

Pakuriuute

Monivaiheisella uuttotekniikalla valmistettu vahva HEIMIKE -pakuriuute on lisäaineita sisältämätön ja alkoholiton uute, jossa pakuri tarjotaan elimistolle helposti käytettävässä muodossa. Ainesosat: pakuriuute 100%. Alkoholiton. Käyttö sisäisesti, mutta myös ulkoisesti iholle siveltynä iho-ongelmiin (esimerkiksi akne tai herpes). Annostelu: ensimmäisen kuukauden ajan ruokalusikallinen (15 ml) päivittäin sekoitettuna lasilliseen vettä ja nautittuna aamuisin tyhjään vatsaan. 

Hyvinvointia puhtaasta Suomen luonnosta

Kaikki haluavat voida paremmin ja pysyä terveenä. Siksi Heimike Oy on asettanut tärkeimmäksi tavoitteekseen tuoda markkinoille hyvinvointia lisääviä tuotteita puhtaasta luonnosta. 

Ensimmäiset markkinoille tuotavat tuotteet ovat pakuriuute ja pakuriuutekapselit. Kaikki tuotteemme ovat suoraan puhtaasta Suomen luonnosta. Tuotteiden raaka-aine kerätään Suomen Lapista rekisteröidyiltä luomualueilta. Tuotteemme pohjautuvat laajaan tutkimus- ja tuote­kehitys­työhön, jota teemme yhteis­työs­sä alansa johtavien tutkimus­kes­kusten ja yliopistojen kanssa Suomessa sekä ulkomailla.

Tuotteet valmistetaan ja pakataan Suomessa. Voit aina luottaa saavasi laadukkaita ja puhtaita tuotteita perheesi hyvinvoinnin parhaaksi.

bottom of page