top of page
Heimike PAKURIUUTE 50ml

Heimike PAKURIUUTE 50ml

Tuotenumero: drops

Monivaiheisella uuttotekniikalla valmistettu vahva HEIMIKE -pakuriuute on lisäaineita sisältämätön ja alkoholiton uute, jossa pakuri tarjotaan elimistolle helposti käytettävässä muodossa. Ainesosat: pakuriuute 100%. Alkoholiton. Käyttö sisäisesti, mutta myös ulkoisesti iholle siveltynä iho-ongelmiin (esimerkiksi akne tai herpes). Annostelu: teelusikallinen (3-5 ml) päivittäin sekoitettuna lasilliseen vettä ja nautittuna aamuisin tyhjään vatsaan.

HEIMIKE PAKURIUUTE, 50 ml 
RAVINTOLISÄ, VAHVA PAKURIUUTE 

Vahva, 100% pakuriuute on erittäin vahva antioksidantti suoraan puhtaasta Suomen luonnosta ja se on yleisesti tunnettu vaikutuksista viruksia, bakteereja ja tulehduksia vastaan. Alkoholiton. Käyttö sisäisesti, mutta myös ulkoisesti iholle siveltynä. HEIMIKE -pakuriuute on modernilla uutetekniikalla paranneltu versio pohjoiseurooppalaisesta rohdoksesta, joka on ollut perinteinen osa kansanparannustaitoa. 

Annostelu: teelusikallinen (3-5 ml) päivittäin sekoitettuna lasilliseen vettä ja nautittuna aamuisin tyhjään vatsaan VAIKUTTAVAT AINEET JA RAVINTOSISÄLTÖ: yksi annos (5 ml, noin 5 mg) sisältää 4500 mg puhdasta, vahvaa pakuriuutetta ja 500 mg vettä. 100 g tuotetta sisältää energiaa 159,5 kcal, proteiineja 2,5g, hiilihydraatteja 75g, rasvoja 2,4g. Pakuri sisältää monien aineosiensa joukossa 15 erilaista aminohappoa, 15 flavonoidia, 58 eetteristä öljyä ja kalsiumia, hiiltä, ​​magnesiumia, typpeä, vetyä, kaliumia, bohriumia, bariumia, vitamiineja B1, B2, B3, B5, B6 ja D2 sekä lukuisia muita aineita. Tuote ei sisällä alkoholia, sokeria. HUOMIO: Tuotetta ei saa käyttää yhdessä antibioottien eikä verenohennuslääkkeiden kanssa. Ei raskaana oleville naisille. Tuotetta ei suositella koivu- eikä sieniallergikoille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

VALMISTUSMAA: Suomi.

 

Puhdas suomalainen tuote Suomen Lapista. 

 

Heimike Oy, Finland

 

EAN: 6405935000165

 • Palautukset

  Tuotteilla on  kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä.

  Mikäli haluat peruuttaa tilauksen tai palauttaa lähetyksen, teethän siitä ilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen heimike@outlook.com

  Keräilyvirheitä lukuun ottamatta Tilaaja vastaa tuotteiden palautuskustannuksista.  Samoin rahapalautuksissa toimituksen lähetyskulujen osuutta ei palauteta. Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi palauttaa/vaihtaa myymälöissä.
  Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen ja se on jo ehditty toimittaa, peruuttamistapauksissa Tilaaja on velvollinen korvaamaan toimituksen lähetyskulut. HUOM! Noutamatta jätetty lähetys ei ole peruutusilmoitus.

  Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme 20 euron maksun.

54,90 € Normaali hinta
29,90 €Alehinta